Webshop

Intel NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

516,95 incl. BTW

Intel NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De Intel NUC 11 Pro is een krachtige UCFF (Ultra Compact Form Factor) mini-pc barebone die ontworpen is voor professioneel gebruik. Met zijn compacte zwarte behuizing, ondersteuning voor snelle geheugenconfiguraties en uitgebreide opslagmogelijkheden biedt deze NUC de prestaties en betrouwbaarheid die nodig zijn voor zakelijke toepassingen.

De NUC 11 Pro ondersteunt DDR4-SDRAM-geheugen, met 2 geheugenslots die maximaal 64 GB intern geheugen kunnen bevatten. Dit stelt je in staat om je systeem te voorzien van voldoende geheugencapaciteit voor multitasking, het uitvoeren van meerdere veeleisende applicaties en het werken met grote datasets.

Wat opslag betreft, biedt de NUC 11 Pro ondersteuning voor zowel HDD’s als SSD’s, waardoor je kunt profiteren van flexibele opslagmogelijkheden.

De mini-pc beschikt over een Ethernet LAN (RJ-45)-poort, waardoor je een bedrade netwerkverbinding kunt tot stand brengen voor betrouwbare en snelle gegevensoverdracht. Dit is ideaal voor zakelijke omgevingen waar netwerkprestaties van groot belang zijn.

De Intel NUC 11 Pro is speciaal ontworpen voor professionele toepassingen waar betrouwbaarheid, prestaties en compactheid belangrijk zijn. Of je nu een kleine kantooromgeving wilt opzetten, een digitale signage-oplossing nodig hebt of een compacte werkstationconfiguratie wilt creëren, deze NUC biedt de juiste combinatie van functionaliteit en prestaties. Met zijn slanke zwarte ontwerp past hij naadloos in elke professionele omgeving.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13