Webshop

Goodram UTS3 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Rood

4,99 incl. BTW

Goodram UTS3 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

UTS3 is een klassieke USB flash drive uitgerust met een moderne USB 3.0 interface, die u toelaat om de overdrachtsnelheden te verhogen in vergelijking met de vorige generatie. Dankzij de snelle overdracht kunt u uw gegevens snel verplaatsen.

De behuizing van de UTS3 is gemaakt van stevig, duurzaam kunststof. De klassieke behuizing met draaibare metalen afdekking die de USB-connector beschermt, maakt hem bruikbaar voor verschillende toepassingen.

De UTS3 heeft een praktische bruikbaarheid en gebruiksgemak. Het praktische ontwerp van de UTS3 maakt het gemakkelijk om hem aan een koord te bevestigen, zodat hij op elk moment kan worden gebruikt. Het roterende vergrendelingssysteem en het ontbreken van een dop zorgen ervoor dat zelfs de meest verstrooide gebruikers lang van de flash drive kunnen genieten.

Goodram UTS3. Capaciteit: 32 GB, Aansluiting: USB Type-A, USB-versie: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Leessnelheid: 60 MB/s, Schrijfsnelheid: 20 MB/s. Vormfactor: Draaibaar. Gewicht: 15 g. Kleur van het product: Rood

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13