Webshop

Kingston Technology Canvas Select Plus 128 GB SDXC UHS-I Klasse 10

14,41 incl. BTW

Kingston Technology Canvas Select Plus 128 GB SDXC UHS-I Kla

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Maak kennis met de Kingston Technology Canvas Select Plus SDXC-geheugenkaart, model SDS2/128GB, ontworpen om te voldoen aan je opslagbehoeften voor fotografie, videografie en meer. Met een royale capaciteit van 128 GB biedt deze SDXC-kaart voldoende ruimte om je foto’s met hoge resolutie, volledige HD-video’s en andere multimediabestanden op te slaan.

Met UHS-I Class 10-snelheid zorgt deze geheugenkaart voor snelle en betrouwbare prestaties, waardoor hij geschikt is voor het vastleggen van snelle actieshots en het opnemen van soepele videobeelden zonder bufferen of vertraging. Of je nu een professionele fotograaf, videograaf of casual gebruiker bent, de Kingston Canvas Select Plus SDXC-kaart biedt de snelheid en capaciteit die je nodig hebt om je herinneringen vast te leggen en op te slaan.

Bovendien is de kaart ontworpen om bestand te zijn tegen barre omstandigheden, waaronder water, temperatuur, schokken en röntgenstralen, waardoor de veiligheid en integriteit van je waardevolle gegevens worden gegarandeerd. Met zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is de Kingston Technology Canvas Select Plus SDXC-geheugenkaart de perfecte keuze voor zowel fotografen als contentmakers.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13