Webshop

Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613N 64 GB 26,4 cm (10.4″) Qualcomm Snapdragon 4 GB Wi-Fi 5 (802.11ac) Android 12 Grijs

364,69 incl. BTW

Samsung Tab S6 Lite SM-P613N 64GB 10.4″4GB Android 12 Grijs

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Met de veelzijdige Galaxy Tab S6 Lite (2022 Edition) kun je deze gebruiken in een klaslokaal of op kantoor. De S Pen is binnen handbereik zodat je ideeën kunt noteren of inhoud op het scherm kunt bewerken. Ontdek een tablet die je helpt met routinewerk, zodat je verder kunt met de taken die er toe doen.

Mobiel werken gemakkelijk gemaakt: dankzij het unibody ontwerp past de slanke en compacte Galaxy Tab S6 Lite (2022 Edition) met magnetisch bevestigde S Pen gemakkelijk in een kleine zak voor een hoge mate van mobiliteit.

De S Pen is klaar om je te helpen belangrijke informatie vast te leggen. Met een comfortabele grip, lage latentie en zeer gevoelige drukniveaus is hij perfect om te tekenen of zelfs documenten te bewerken – en hij wordt magnetisch aan jouw tablet bevestigd zodat je hem niet hoeft op te laden.

Begin en eindig je werkdag met een tablet die je zelfs op stressvolle dagen ondersteunt. Gebruik de videogespreksfunctie om projecten met jouw collega’s te bespreken terwijl je in realtime aantekeningen maakt op de tablet. En met de uitbreidbare microSD-opslag kun je belangrijke bestanden onderweg meenemen.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13