Webshop

Asus PCE-N15 WiFi LAN PCI-Express-Adapter 300 Mbit/s

13,55 incl. BTW

Asus PCE-N15 WiFi LAN PCI-Express-Adapter 300 Mbit/s

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De Asus PCE-N15 WiFi LAN PCI-Express-adapter biedt een snelle en betrouwbare draadloze verbinding met een overdrachtssnelheid van 300 Mbit/s. Eenvoudig te installeren via een PCI-Express-slot, biedt deze adapter een stabiele verbinding voor internettoegang, online gaming en streaming. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke installatie is het de perfecte oplossing voor het upgraden van je desktopcomputer naar draadloze connectiviteit.

Voor het snel opzetten van een beveiligde draadloze verbinding. Druk ongeveer 3 seconden op de Hardware WPS-knop op de PCE-N15 en druk vervolgens ook op de WPS-knop op de router. Je kunt er ook voor kiezen om software WPS te gebruiken, door het WPS-hulpprogramma in de interface van de WPS-wizard in te schakelen. En eindig de setup met 3 stappen

Met de software AP-modus kan de WLAN-kaart fungeren als een virtueel toegangspunt. De computer moet verbonden zijn met een bekabeld netwerk via een Ethernet-verbinding om netwerktoegang te bieden aan de WLAN-client.

 

*2 jaren via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13