Webshop

Zyxel GS1200-8HP v2 Managed Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) Grijs

88,11 incl. BTW

Zyxel GS1200-8HP v2 Managed Gigabit Ethernet (10/100/1000) P

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Web-Managed PoE+ switches zijn nu binnen handbereik voor mkb’s die een beter netwerkbeheer willen
De Zyxel oE+ webmanagement switch beschikt over QoS en ondersteuning voor 802.3af en 802.3at PoE+—plus een gebruiksvriendelijke set-up wizard. Met essentiële ingebouwde power en value functies, is het de juiste keuze voor kleine kantoren of dependances die gebruik maken van IP-camera’s, VoIP-telefoonsystemen of draadloze toegangspunten.

De kracht van PoE+
De ondersteunt de IEEE 802.3at-standaard en biedt een maximum van 30 watt per poort (met een maximaal totaal energievermogen van 60 watt) aan stroom voor PoE-netwerkapparaten zoals draadloze AP’s, IP-camera’s en VoIP-telefoons. Met web GUI-beheer kunt u de energiestatus op elke poort controleren en/of de netwerkapparaten zo nodig opnieuw opstarten.
Goed vandaag, goed morgen
Ontwikkelt uw bedrijfsnetwerk zich? De GS1200-5HP 5-port Gigabit PoE+ switch kan een belangrijke rol spelen bij de groei van uw IT-infrastructuur. Het kan uw fysieke netwerk uitbreiden naar afgelegen plekken waar geen elektriciteit beschikbaar is. En als u van plan bent om de nieuwste draadloze 802.11ac-standaard te implementeren, uw netwerk uit te breiden of voor te bereiden op toegang door gasten, VoIP- of IP-camera’s, dan maakt de keuze voor een PoE+-switch die elektrisch vermogen kan leveren deze technologieën mogelijk, terwijl u ook tijd bespaart.
Eenvoudig beheer met onze gebruiksvriendelijke GUI-set-up wizard
Deze switch wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke webbased set-up wizard die u snel en eenvoudig door de installatie, configuratie en het beheer leidt, inclusief configuratieback-ups en firmware-upgrades. Met een paar eenvoudige klikken is uw netwerk bijgewerkt, zodat u weer aan de slag kunt.
VLAN
VLAN scheiding voor betere netwerkbeveiliging.
QoS
Betere poortgebaseerde Quality of Service voor beter netwerkverkeer.
IGMP Snooping
Eenvoudige instellingen en ondersteuning voor IGMP v1/v2/v3 voor geoptimaliseerde media-overdracht.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13