Webshop

TP-Link TL-SG1005LP netwerk-switch Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) Zwart

41,95 incl. BTW

TP-Link TL-SG1005LP netwerk-switch Unmanaged Gigabit Etherne

4 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Ontdek de TP-Link TL-SG1005LP, een professionele 5-poorts Gigabit switch met 4 PoE+ poorten. Deze switch biedt eenvoudige Plug and Play installatie met PoE-stroomvoorziening, ideaal voor diverse apparaten.

De 4 PoE+ poorten ondersteunen tot 30 W vermogen per poort volgens de 802.3af/at PoE+ standaard, met een totaal budget van 40 W. Hierdoor is de switch perfect voor surveillance in kantoren, slaapzalen en kleine bedrijven, compatibel met IP-camera’s, access points, IP-telefoons, computers, en printers.

Intelligent energiebeheer zorgt ervoor dat bij overschrijding van het totale vermogensverbruik van 40 W, poorten met lagere prioriteit automatisch minder stroom ontvangen. Dit beschermt de poorten met hogere prioriteit tegen overbelasting en voorkomt schade aan PoE- en niet-PoE-apparatuur.

Geavanceerde functies zoals Quality of Service (QoS) stellen beheerders in staat verkeersprioriteiten in te stellen voor heldere en vertragingsvrije spraak- en videotoepassingen. IGMP Snooping optimaliseert de levering van multimedia-verkeer, wat zorgt voor een betere netwerkervaring, vooral bij toepassingen zoals IPTV.

De robuuste metalen behuizing beschermt de interne componenten en verlengt de levensduur van de switch, die met succes talrijke betrouwbaarheidstests heeft doorstaan.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13