Webshop

D-Link Switch Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Zwart

28,01 incl. BTW

D-Link Switch Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Zwart

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Deze desktop switch biedt een goedkope manier voor kleine (thuis)kantoren en het midden- en kleinbedrijf (MKB) om van de grotere bandbreedte van het Gigabit Ethernet te profiteren. Hij biedt 8 Gigabit poorten voor een snelle server inzet om aan de toegenomen belasting van het netwerk tegemoet te komen. Met plug-and-play installatie en koper Gigabit poorten die op de bestaande Cat. 5 twisted pair kabel aangesloten kunnen worden, zorgt dit apparaat ervoor dat de prestaties van de werkgroep onmiddellijk verhoogd worden zonder dure glasvezelkabels te hoeven leggen of een complexe procedure voor herconfiguratie te moeten toepassen.

8 Gigabit poorten zijn een goedkoop alternatief voor glasvezelkabels. Je kunt gewoon je bestaande, goedkope Cat. 5 koperen twisted pair kabels als transmissiemiddelen gebruiken. De poorten stellen je in staat je servers onmiddellijk tot Gigabit capaciteit op te waarderen zonder nieuwe, dure glasvezelkabels te hoeven leggen. Alle poorten ondersteunen de automatische detectie van een 10/100/1000 Mbps netwerksnelheid en de automatische afstemming op de full-/half-duplex modus.

De Gigabit poorten leveren specifieke bandbreedtes voor jouw servers die op 2000 Mbps in twee richtingen werken. Dit biedt de werkstations paden die vrij van verstoppingen zijn om gelijktijdig toegang tot de gegevens van de server te krijgen.

Deze ondersteunende functie maakt het mogelijk jouw servers rechtstreeks met de switch te verbinden voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht. Met een snelheid van 2000 Mbps in twee richtingen biedt de switch je servers snelle gegevenspijpen met een minimaal verlies aan gegevensoverdracht.

Alle poorten ondersteunen automatische afstemming van MDI/MDIX-crossover. Hierdoor zijn er geen crossoverkabels of uplink poorten meer nodig. Elke poort kan eenvoudig op een server, hub of switch aangesloten worden met de normale twisted pair kabel.

De switch kan naadloos in jouw bestaande netwerk geïntegreerd worden, hetzij Ethernet, Fast Ethernet of Gigabit Ethernet, waardoor er geen hardware of software vervangen hoeft te worden.

Met de automatische detectie van 10/100/1000 Mbps, de automatische afstemming voor elke poort en de mogelijkheid om je Cat. 5 muurbedrading te behouden is het installeren van het netwerk een koud kunstje. Je sluit de kabels op de switch aan en jouw netwerk is klaar. Je kunt in een mum van tijd aan de slag.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13