Webshop

TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

76,19 incl. BTW

TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Met een EAP in elke kamer kunnen gasten genieten van hun eigen privé Wi-Fi-netwerk dat snel is, een sterk signaal levert en van hoek tot hoek dekking biedt.

Dankzij de 802.11ac wave 2 MU-MIMO-technologie hebben meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang tot het internet, waardoor je netwerksnelheid tot 1.200 Mbps aanzienlijk wordt verhoogd. Hij kan zowel in de 2,4 GHz als in de 5 GHz draadloze band zenden en biedt daardoor meer compatibiliteit om verschillende apparaten aan te sluiten.

De dunste muurplaat AP op de markt – slechts 15 mm – met een slanke, minimalistische uitstraling. Ontworpen om op te gaan in het decor van hotelkamers, ziekenhuizen, kantoren en slaapzalen van scholen, om krachtige Wi-Fi te leveren zonder afbreuk te doen aan de ruimte.

Met 802.3af/802.3at Power over Ethernet ondersteuning is het niet nodig om extra bedrading in het gebouw aan te leggen. Sluit gewoon de bestaande Ethernet-kabels aan en je kunt aan de slag.

EAP235-Wall is eenvoudig te installeren, dus extra kosten, tijd of professionele kennis zijn volledig overbodig.

Uitgerust met vier Gigabit data poorten (1 uplink + 3 downlink), een downlink poort biedt PoE pass-through, om meerdere apparaten aan te sluiten op jouw gigabit netwerk. Bedrade apparaten zoals VoIP-telefoons kunnen van stroom worden voorzien zonder extra elektriciteitskabels.

Omada Cloud Controller OC200 en Omada Software Controller maken het eenvoudig om het hele Omada-netwerk in real-time te beheren en te bewaken, terwijl de cloudservice remote en veilige toegang mogelijk maakt, ongeacht waar je je bevindt.

Volg de configuratie-instructies op de Omada-app om binnen enkele minuten ingesteld te zijn. Met Omada kan je instellingen configureren, de netwerkstatus monitoren en clients beheren, allemaal vanaf het gemak van een smartphone of tablet.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13