Webshop

TP-LINK EAP110-Outdoor 300 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

51,95 incl. BTW

TP-Link 300Mbps Wireless N Outdoor Access Point EAP110-Outd.

3 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Een krachtig en weerbestendig access point dat speciaal is ontworpen voor buitengebruik. Met zijn betrouwbare prestaties en uitgebreide beveiligingsfuncties biedt de EAP110-Outdoor een naadloze en veilige draadloze netwerkervaring, zelfs in veeleisende buitenomgevingen.

Met een maximale overdrachtssnelheid van 300 Mbit/s biedt de EAP110-Outdoor snelle en betrouwbare draadloze verbindingen. Of het nu gaat om het streamen van video’s, het verzenden van gegevens of het bieden van toegang tot internet, dit access point levert de snelheid die nodig is om je productief te houden.

Met Ethernet LAN-poorten en data-overdrachtsnelheden van 10/100 Mbit/s biedt de EAP110-Outdoor ook bedrade connectiviteitsopties voor je netwerkapparaten. Hierdoor kun je apparaten met een bekabelde verbinding aansluiten en profiteren van een stabiele en snelle netwerkervaring.

Met meerdere plaatsingsopties, zoals montage op een paal of muur, biedt de EAP110-Outdoor flexibiliteit bij het plaatsen van het access point. Hierdoor kun je het apparaat optimaal positioneren om een maximale dekking en signaalsterkte te bereiken.

 

*3 jaar via Complies na fabricagedatum

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13