Webshop

TP-LINK CPE210 300 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

40,65 incl. BTW

TP-Link CPE210 WLAN Toegangspunt

5 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

TP-LINK’s 2.4GHz 300Mbps 9dBi Outdoor CPE, de CPE210 is gewijd aan kosteneffectieve oplossingen voor outdoor draadloze netwerktoepassingen. Met zijn gecentraliseerde management toepassing, is deze ideaal voor point-to-point, point-to-multipoint en outdoor Wi-Fi dekkingstoepassingen. Professionele prestaties, gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk ontwerp, maken van de CPE210 een ideale keuze voor zowel zakelijke als thuisgebruikers.

Met Qualcomm Atheros enterprise-level chipsets, high-gain antennes en hoogwaardig materiaal, speciaal ontworpen behuizing, en PoE-voeding, is de CPE210 speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en kan hij vlekkeloos functioneren in bijna elk klimaat, met bedrijfstemperaturen variërend van -30 ℃ (-22℉) tot +70 ℃ (158℉).

De ingebouwde, dubbelgepolariseerde antenne met hoge versterking en de speciale metalen reflectie zorgen voor een hogere versterking en minder ruisinterferentie.

Het geavanceerde, hoogvermogen Tx (tot 27dBm/500mw) en hooggevoelige Rx (tot -95dBm) radio front-end ontwerp doorbreekt de barrières van het traditionele Wi-Fi transmissiebereik, waardoor de CPE210 een ideaal product is voor draadloze netwerktoepassingen buitenshuis.

Met zijn outdoor weerbestendige behuizing en industrieel-level hardware ontwerp, kan de CPE210 blijven werken in verschillende weersomstandigheden, zoals zonneschijn, regenval, wind, sneeuw of extreem lage/hoge temperatuur omgeving (-30°C~70°C).

Naast de aardingsklem biedt de CPE210 nog een andere manier om ESD-aanvallen te elimineren via de PoE-adapter en Ethernet-kabel met aardingsdraad. De extra veiligheidsmaatregelen van de CPE210 bieden tot 15KV ESD en 6000V bliksembeveiliging voor een betrouwbaardere werking.

Naarmate de schaal van het netwerk toeneemt, zal de draadloze concurrentie en botsingen tussen CPE’s en basisstations zo enorm zijn dat de werkelijke doorvoer van het netwerk zal dalen, wat resulteert in een ernstige impact op de eindgebruiker ervaring, om deze effecten te verzachten, maakt de CPE210 gebruik van MAXtream TDMA Technologie.

Speciaal ontworpen voor buitengebruik, ideaal voor lange afstand draadloze data transmissie over 5km+, getest in het veld.

CPE210 is ook uitgerust met gecentraliseerde beheersoftware die gebruikers helpt om alle apparaten in hun netwerk gemakkelijk te beheren vanaf een enkele PC – Pharos Control. Functies zoals het ontdekken van apparaten, statusbewaking, firmware-upgrades en netwerkonderhoud kunnen beheerd worden met behulp van Pharos Control.

– Ingebouwde 9dBi 2×2 dubbel-gepolariseerde directionele MIMO antenne
– Instelbaar zendvermogen van 0 tot 27dBm/500mw
– Systeemniveau optimalisaties voor meer dan 5km lange afstand draadloze
transmissie
– TP-LINK Pharos MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Access) technologie
verbetert de productprestaties in doorvoer, capaciteit en latency prestaties,
ideaal voor PTMP-toepassingen
– Gecentraliseerd beheersysteem – Pharos Control
– AP / Client / Repeater / AP Router / AP Client Router (WISP) werkingsmodi
– Passieve PoE-adapter ondersteunt tot 60 meter (200 voet) Power over Ethernet-
implementatie en maakt het mogelijk om het apparaat op afstand te resetten

 

*3 jaar via Complies na fabricagedatum

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13