Webshop

TP-Link M7200 Draadloze netwerkapparatuur voor mobiele telefonie

66,25 incl. BTW

TP-Link M7200 Draadloze netwerkapparatuur voor mobiele telef

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De M7200 ondersteunt de nieuwste generatie 4G FDD/TDD-LTE-netwerken en biedt handige carry-on Wi-Fi in de meeste landen en regio’s. Nu kun je genieten van vertragingsvrije HD-video, snelle downloads van bestanden en stabiele videochats, waar je ook bent.

Dit compacte apparaat werkt naadloos samen met een indrukwekkende reeks draadloze gadgets. De M7200 kan gemakkelijk een 4G/3G-verbinding delen met maximaal 10 draadloze apparaten zoals tablets, laptops en mobiele telefoons tegelijk.

Met zijn krachtige 2000mAh batterij kan de M7200 tot 8 uur draadloze connectiviteit bieden, waardoor het de perfecte metgezel is voor reizen, zakenreizen, buitenactiviteiten en meer.

M7200 kenmerkt een compact en gebruikersvriendelijk ontwerp, alles wat je nodig hebt is een SIM-kaart te plaatsen en op de knop te drukken. Jouw snelle 4G hotspot zal binnen een halve minuut operationeel zijn.

Met de tpMiFi App kun je de M7200 eenvoudig benaderen en beheren vanaf jouw aangesloten iOS/Android apparaten. Met de tpMiFi app kun je datalimieten instellen, bepalen welke apparaten toegang hebben tot jouw Wi-Fi en berichten versturen.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13