Webshop

NETGEAR AirCard 797 Draadloze netwerkapparatuur voor mobiele telefonie

227,85 incl. BTW

NETGEAR AirCard 797 Draadloze netwerkapparatuur voor mobiele

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Als je op zoek bent naar hogere snelheden die beschikbaar zijn op het draadloze netwerk in jouw omgeving, is de NETGEAR AC797 mobiele hotspot de ideale oplossing voor een betrouwbare verbinding. Verbind maximaal 32 WiFi-apparaten en deel de hogere draadloze internetsnelheden met iedereen in je gezin.

De NETGEAR AC797 mobiele hotspot beschikt over snelle mobiele WiFi-internetsnelheden en een accu die lang meegaat, zodat je en jouw gezin overal de ultieme internetbeleving kunnen beleven. Deze mobiele hotspot ondersteunt de binnenlandse en internationale roaming-banden van de serviceprovider, zodat je jouw persoonlijke WiFi overal in de stad kunt meenemen, of zelfs wanneer je op wereldreis bent.

In tegenstelling tot openbare WiFi biedt de NETGEAR AirCard 797 mobiele hotspot een zeer veilige verbinding met jouw eigen met een wachtwoord beveiligde WiFi, toegangscontrole, gastnetwerk en andere beveiligingsmaatregelen, zoals een firewall en poortfilters. Je kunt nu jouw vertrouwelijke zakelijke en persoonlijke gegevens beschermen met jouw eigen betrouwbare netwerk.

Blijf overal productief met sneller e-mailen, delen, surfen en streamen. De accu van de AC797 mobiele hotspot gaat tot 11 uur mee op één acculading.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13