Webshop

TB ASUS ROG Azoth ROG NX Red, QWERTY US

353,89 incl. BTW

TB ASUS ROG Azoth ROG NX Red, QWERTY US

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Het ASUS ROG Azoth ROG NX Red-toetsenbord is uitgerust met QWERTY US-layout en biedt een responsieve en comfortabele toetsaanslag, wat cruciaal is voor elke gamer. De mechanische switches zorgen voor een snelle reactie en duurzaamheid, zodat je elke toetsaanslag met vertrouwen kunt uitvoeren.

Met de RGB-achtergrondverlichting kun je het toetsenbord aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren, en het biedt ook handige verlichtingsprofielen voor verschillende games.

Het toetsenbord is ontworpen met ergonomie in gedachten, zodat je urenlang comfortabel kunt gamen zonder vermoeidheid. De extra functietoetsen en sneltoetsen zorgen voor snelle toegang tot belangrijke functies en instellingen tijdens het gamen.

Het ASUS ROG Azoth ROG NX Red-toetsenbord is de perfecte metgezel voor elke gamer die op zoek is naar topprestaties, duurzaamheid en stijl. Het tilt je gaming-ervaring naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat je altijd een stap voor bent op je tegenstanders. Ga de strijd aan en domineer het spel met dit indrukwekkende gaming-toetsenbord.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13