Webshop

Logitech Signature M650 for Business muis Rechtshandig RF-draadloos + Bluetooth Optisch 4000 DPI

51,89 incl. BTW

Logitech Signature M650 for Business muis Rechtshandig RF-dr

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Ontdek de Logitech Signature M650 for Business, ontworpen voor de rechtshandige gebruiker en perfect voor zakelijk gebruik. Met zijn geavanceerde optische bewegingsdetectietechnologie en een indrukwekkende bewegingsresolutie van 4000 DPI biedt deze muis nauwkeurigheid en responsiviteit voor een soepele navigatie.

Met de veelzijdige connectiviteitsopties, waaronder RF-draadloos en Bluetooth, kun je naadloos schakelen tussen apparaten. Of je nu je desktop, laptop of tablet gebruikt, de Logitech Signature M650 for Business past zich aan jouw behoeften aan.

De vijf drukknoppen en het scrollwiel zorgen voor intuïtieve bediening, terwijl het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor een comfortabele grip tijdens lange werksessies. De muis werkt op batterijen, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact en flexibel kunt werken.

Met de elegante grafieten kleur voegt de Logitech Signature M650 for Business een vleugje stijl toe aan je werkplek. Verbeter je productiviteit en ervaar comfortabele, nauwkeurige bediening met deze zakelijke muis die speciaal is ontworpen voor jouw rechterhand.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13