Webshop

Logitech Signature M650 Draadloze Muis – Voor kleine tot middelgrote handen, 2 jaar batterijduur, stil klikken, aanpasbare zijknoppen, Bluetooth, compatibel met meerdere apparaten – Graphite

44,25 incl. BTW

Logitech Signature M650 Draadloze Muis – Voor kleine tot mid

4 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Ontdek de Logitech Signature M650 Draadloze Muis (910-006253) – perfect ontworpen voor kleine tot middelgrote handen. Met een indrukwekkende batterijduur van 2 jaar en stille klikken, biedt deze muis duurzame prestaties zonder concessies te doen aan comfort.

De aanpasbare zijknoppen stellen je in staat om de muis naar jouw wensen te configureren, waardoor je de bediening kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Met Bluetooth-connectiviteit kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende apparaten, waardoor multitasking een fluitje van een cent wordt.

De Logitech Signature M650 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol in zijn grafietkleur. Het gestroomlijnde ontwerp past bij elke werkplek en voegt een vleugje verfijning toe aan je bureau.

Kies voor de muis die stil, krachtig en veelzijdig is – de Logitech Signature M650. Maak je werkplek compleet met een muis die aangepast is aan jouw behoeften en je productiviteit naar een hoger niveau tilt.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13