Webshop

Logitech LGT-M235R

23,99 incl. BTW

MS Logitech Ret. Wireless Mouse M235 Red

3 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De comfortabele, betrouwbare muis met een nauwkeurigere navigatie en zachte rubberen grips.

Profiteer van nauwkeurig klikken en aanwijzen, op oppervlakken die andere optische muizen niet aankunnen, terwijl je naar jouw favoriete websites surft dankzij Logitech Advanced Optical Tracking.

Profiteer van het gemak en de vrijheid van draadloos met de betrouwbaarheid van een draad: snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen of storingen.

Batterijlevensduur van 1 jaar. Een jaar zonder gedoe met batterijen. Met de aan/uit-knop en de slimme slaapstand wordt de batterijlevensduur verlengd en een batterijstatuslampje zorgt dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De ontvanger is zo klein en onopvallend dat je hem op een USB-poort kunt aansluiten en hem daarna kunt vergeten. Bovendien hoef je geen zorgen meer te maken over defecte of zoekgeraakte ontvangers.

Je kunt genieten van meer comfort en gemak dankzij het gebruiksvriendelijke, geronde ontwerp van deze compacte muis met zachte, rubberen grips en een soepel scrollwiel.

Deze muis werkt met Windows, Mac en Linux. Welke computer je vandaag ook hebt of morgen koopt, je kunt erop vertrouwen dat de muis naar verwachting zal werken.

 

*2 jaren via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13