Webshop

Logitech G305 muis Rechtshandig RF Draadloos Optisch 12000 DPI

48,29 incl. BTW

Logitech G305 muis RF Draadloos Optisch 12000 DPI Rechtshand

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

LIGHTSPEED WIRELESS VOOR IEDEREEN
Draadloze LIGHTSPEED van de volgende generatie nu klaar voor elke gamer
G305 is een LIGHTSPEED draadloze gaming muis ontworpen voor serieuze prestaties met de nieuwste technologische innovaties tegen een betaalbare prijs.

HERO SENSOR
12.000 DPI-prestaties, 10x efficiëntie
HERO-sensor is de next-gen optische gaming-sensor van Logitech G die zowel ongelooflijke prestaties als ongekende efficiëntie bereikt. Want bij draadloos gamen zijn er geen compromissen mogelijk. Programmeer DPI van 200 – 12.000 en sla tot 5 profielen op in het ingebouwde geheugen.

LIGHTSPEED DRAADLOOS
Geen draden. Geen grenzen.
LIGHTSPEED is draadloos net zo snel als bedraad. De zorgvuldig ontworpen end-to-end-oplossing van Logitech G geeft spelers de vrijheid van draadloos en de voor gaming vereiste prestaties van 1 ms.

ULTRALANGE LEVENSDUUR
250 uur, één AA-batterij
HERO Sensor en LIGHTSPEED leveren extreme efficiëntie zodat je 250 uur kunt gamen op slechts één AA-batterij. Reken op ongeveer 9 maanden normaal gebruik, op piekprestaties, voordat je de batterij moet vervangen. En maak je geen zorgen, de G305 heeft een indicatielampje dat je eraan herinnert als er nog 15% batterij over is.

ULTRALICHT
99 gram snelle vrijheid
Bij Logitech G hoeft een draadloze gamingmuis niet zwaar te zijn. De G305 is zeer licht en weegt slechts 99 gram, dankzij het lichtgewicht mechanische ontwerp en het ultra-efficiënte batterijgebruik.

6 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN
Flexibel en eenvoudig
De G305 heeft 10 miljoen klikschakelaars voor de twee primaire knoppen. De G305 heeft ook een middenklik, een DPI-knop en twee zijknoppen die je naar wens kunt programmeren met Logitech Gaming Software.

GEAVANCEERDE KNOPSPANNING
Superieure klikrespons
Geavanceerde knopspanning met gescheiden knoppen verbetert de consistentie van de linker- en rechtermuisknop en helpt de kracht die nodig is om te klikken te verminderen. Dit resulteert in heldere, betrouwbare klikprestaties waarop je zelfs tijdens de meest intense gamesessies kunt vertrouwen.

OVERAL SPELEN
Ingebouwde USB Nano-ontvangeropslag
Het duurzame, lichtgewicht ontwerp met een kleine voetafdruk en ingebouwde nano-ontvanger opslag maken de G305 een geweldige reisgenoot.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13