Webshop

Logitech B330 muis Rechtshandig RF Draadloos Optisch 1000 DPI

32,29 incl. BTW

Logitech Ret. Wireless Mouse B330 Black Silent Plus

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Verhoog je dagelijkse productiviteit, zonder een steek te laten vallen of je collega’s te storen. Stille muizen bieden hetzelfde klikgevoel, maar zonder het klikgeluid, waardoor ze meer dan 90% stiller zijn.* Duurzame, hoogwaardige voetjes glijden stil over het bureaublad. Een soepel scrolwiel maakt de stille ervaring compleet. Stille muizen maken een einde aan overmatig geluid en dragen bij aan een stillere oplossing voor iedereen op kantoor. Maak dit jouw laatste irritante klik. Jouw collega’s zullen je dankbaar zijn.

De klik voelt hetzelfde. Maar de ervaring is totaal anders voor jou en jouw collega’s. Stille muizen maken meer dan 90% minder geluid bij het klikken. Duurzame voetjes zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal en bieden in combinatie met een rubberwiel geruisloos glijden en scrollen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer er minder afleidingen zijn, dit tot een gezonder, productiever klimaat leidt, vooral in open kantooromgevingen.

De draadloze verbinding werkt tot op 10 meter (33 ft) afstand* dankzij een plug-and-forget nano-ontvanger. De B330 SILENT PLUS is voorzien van geavanceerde optische tracking van Logitech® voor uiterst nauwkeurige bewegingen op vrijwel elk oppervlak. Geen gedoe, geen software vereist. Werkt met Windows®, Mac, Chrome OS™ of Linux®.

 

*2 jaren via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13