Webshop

ASUS TUF Gaming M4 Wireless muis Rechtshandig RF-draadloos + Bluetooth Optisch 12000 DPI

57,55 incl. BTW

ASUS TUF Gaming M4 Wireless muis Rechtshandig RF-draadloos +

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De TUF Gaming M4 Wireless is een compacte draadloze gaming muis die de prestaties, betrouwbaarheid en comfort levert die je nodig hebt. De 100% PTFE-muisvoeten en zeer nauwkeurige 2.000 dpi optische sensor pinpoint bieden controle voor die extra voorsprong in de strijd. De M4 Wireless heeft de vorm van een ambidextrische vormfactormuis voor een evenwichtig gevoel en weegt slechts 62 gram (exclusief batterij en dongle). Zijn PBT cover wordt beschermd door ASUS Antibacterial Guard-behandeling. Voor extra gemak werkt de M4 Wireless op zowel AAA- als AA-batterijen.

De TUF Gaming M4 Wireless is voorzien van dubbele modi via 2,4 GHz draadloze en Bluetooth-verbindingen, voor superieure stabiliteit.

De TUF Gaming M4 Wireless is voorzien van een PBT-topcover en zijknoppen met een antibacteriële ionische zilverbehandeling. Het PBT-materiaal is bestand tegen slijtage of glans, en zorgt voor een consistent gevoel en veilige grip. Dankzij het alcoholveilige oppervlak kun je de muisoppervlakken ook zorgeloos schoonmaken.

Om jouw TUF Gaming M4 Wireless hygiënisch te houden, worden de oppervlakken en zijknoppen beschermd door de nieuwe ASUS Antibacterial Guard ionische zilverbehandeling. Positief geladen zilver (Ag+) ionen binden zich met de celwanden van negatief geladen microben en bacteriën, waardoor hun interne functies worden verstoord en verdere groei wordt voorkomen. Van Antibacterial Guard is wetenschappelijk aangetoond dat het de groei van bacteriën met meer dan 99%* remt over een periode van 24 uur. Antibacterial Guard helpt de oppervlakken van jouw muis schoon en hygiënisch te houden, waardoor de verspreiding van schadelijke bacteriën mogelijk wordt beperkt.

*Onderworpen aan ISO 22196 Antimicrobiële Activiteit en Werkzaamheidstesten uitgevoerd door Taiwan Testing Center SGS.

Dankzij een meegeleverde AAA-naar-AA-batterijconverter kun je de TUF Gaming M4 Wireless voeden. Het koppelen van de kleinere AAA-batterij met de converter resulteert in een gewichtsvermindering van 10%, wat kan leiden tot snellere bewegingen.

De 100% polytetrafluoroethyleen (PTFE) muisvoetjes op de TUF Gaming M4 Wireless zorgen ervoor dat hij soepel over elk muismatoppervlak glijdt.

De TUF Gaming M4 Wireless heeft zes tactiele en programmeerbare knoppen, zodat je de besturing kunt afstemmen op jouw speelstijl. De knoppen links en rechts zijn gescheiden van de bovenkap, wat resulteert in een lagere bedieningskracht en reisafstand voor snellere en meer tactiele klikken.

Met een DPI-schakelaar en indicator kun je de gevoeligheid direct aanpassen, terwijl twee strategisch geplaatste knoppen aan de linkerkant en een klikbaar scrollwiel extra besturingsmogelijkheden bieden.

Armoury Crate software biedt uitgebreide functies en een intuïtieve UI waarmee je de TUF Gaming M4 Wireless kunt afstemmen op jouw manier van spelen. Maak profielen aan, breng knoppen in kaart, pas prestatie-instellingen aan en meer.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13