Webshop

ASUS ROG Gladius II Core muis Rechtshandig USB Type-A Optisch 6200 DPI

49,09 incl. BTW

ASUS ROG Gladius II Core muis Rechtshandig USB Type-A Optisc

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Maak kennis met de ASUS ROG Gladius II Core, de ultieme gaming-muis ontworpen voor rechtshandig gebruik. Met zijn optische bewegingsdetectietechnologie, USB Type-A-aansluiting en een indrukwekkende bewegingsresolutie van 6200 DPI biedt deze muis een nauwkeurige en responsieve game-ervaring.

Met zijn zes drukknoppen, scrollwiel, en verlichting in blauw, groen en rood, geeft de Gladius II Core je volledige controle en een stijlvolle uitstraling. De zwarte kleur en het ROG-logo voegen een vleugje elegantie toe aan je gaming-setup.

De muis wordt gevoed via de kabel, wat ervoor zorgt dat je nooit zonder stroom komt te zitten tijdens cruciale momenten in het spel. Het lichte en ergonomische ontwerp zorgt voor langdurig comfort, terwijl de Aura Sync-verlichting een unieke sfeer toevoegt aan je gaming-omgeving.

Met een gaming-grade PAW3327 optische sensor levert de Gladius II Core uitstekende prestaties, met een DPI-bereik van 200 tot 6200 voor nauwkeurige precisie. Het exclusieve switch-socket ontwerp maakt het gemakkelijk om switches te vervangen en de muis aan te passen aan jouw voorkeuren.

Of je nu een palm-, klauwgreep- of fingertip-stijl hebt, de ergonomische vormgeving van de Gladius II Core past zich aan jouw grip aan, waardoor vermoeidheid wordt verminderd, zelfs tijdens lange gamesessies.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13