Webshop

TP-Link Tapo P100 (4-pack) smart plug 2300 W Wit

49,99 incl. BTW

TP-Link Tapo P100 smart plug 2300 W Wit

2 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Ontdek de TP-Link Tapo P100, een set van 4 slimme stekkers die jouw huis transformeren in een intelligent en geautomatiseerd huis. Met draadloze connectiviteitstechnologieën zoals Bluetooth en Wi-Fi bieden deze slimme stekkers een naadloze en gemakkelijke bediening van jouw apparaten, waar je ook bent. Laat je verrassen door het gemak en de controle die ze bieden.

De TP-Link Tapo P100 slimme stekkers zijn ontworpen voor binnengebruik en hebben een stijlvolle witte kleur die perfect past bij elk interieur. Ze kunnen gemakkelijk worden geplaatst in verschillende ruimtes in jouw huis, zodat je volledige controle hebt over jouw apparaten.

Met een maximaal ingangsvermogen van 2300 W kunnen deze slimme stekkers moeiteloos verschillende apparaten voeden, zoals lampen, elektronica en huishoudelijke apparaten. Met een AC-ingangsspanning van 220 – 240 V en AC-ingangsfrequentie van 50 – 60 Hz zijn ze compatibel met de meeste elektrische systemen.

De TP-Link Tapo P100 slimme stekkers ondersteunen zowel Android 4.4 en hoger als iOS 9.0 en hoger. Met de bijbehorende mobiele app kun je jouw apparaten eenvoudig bedienen, schema’s instellen en energieverbruik bijhouden, allemaal vanuit het gemak van jouw smartphone.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13