Webshop

Nedis WIFIP130FWT smart plug Wit

15,45 incl. BTW

Nedis WIFIP130FWT smart plug Wit

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Bedien veel elektrische apparaten op afstand door ze gewoon op deze draadloze Smart Plug aan te sluiten en ze via jouw Wi-Fi-router met je smartphone of tablet te verbinden.

Je hoeft geen technisch genie of elektricien te zijn om je ingeplugde apparaten en toestellen te bedienen en te automatiseren. Het enige wat je nodig hebt is een Smart Plug en je Wi-Fi-router.

Met de intuïtieve app kun je apparaten automatisch op afstand in- en uitschakelen. Hij kan zelfs werken in combinatie met stembedieningssystemen zoals Amazon Alexa of Google Home.

Set tijdschema’s in voor de plug om apparaten in te schakelen of verbind ze met anderen om sfeervolle scènes te creëren die met één commando of druk op de knop kunnen worden geactiveerd.

Ontdek een breed en steeds uitgebreider assortiment producten – zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – die allemaal kunnen worden bediend via een gebruiksvriendelijke en intuïtieve app. Met voice control functies ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en niets meer nodig dan jouw bestaande Wi-Fi netwerk, is dit het verbonden, slimme huis eenvoudig gemaakt.

Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of stopcontact, of je wilt jouw hele huis automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie vandaag de dag is.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13