Webshop

Nedis WIFIP121FWT smart plug 3680 W Thuis Wit

13,95 incl. BTW

Nedis WIFIP121FWT smart plug 3680 W Thuis Wit

3 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Met de Nedis® smart plug kun je met jouw smartphone of tablet elk gewenst elektrisch apparaat in huis op afstand in- of uitschakelen en bovendien hun stroomverbruik monitoren. Zo maak je elk apparaat slim. Je kunt alle apparaten bedienen met de Nedis® SmartLife app of de slimme stekkers koppelen aan Google Home of Amazon Alexa om ze met jouw stem te bedienen.

Dankzij de timerfunctie schakelen je apparaten automatisch uit of stel je een weekschema in om het apparaat aan en uit te zetten. Ook is het mogelijk om slimme scenario’s te maken die met één commando of door op een knop te drukken geactiveerd kunnen worden. Met de energiemonitorfunctie kun je in één oogopslag zien welke apparaten te veel stroom verbruiken, zodat je in een slim en energiezuinig huis woont.

Je hoeft geen technisch genie of elektricien te zijn om jouw aangesloten apparaten te bedienen en te automatiseren. Alles wat je nodig hebt is een Smart Plug en je Wi-Fi-router. Met de intuïtieve app kun je apparaten op afstand automatisch in- en uitschakelen.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13