Webshop

TP-Link Tapo L530E intelligente verlichting 8,7 W Metallic, Wit Wi-Fi

18,85 incl. BTW

TP-Link Tapo L530E intelligente verlichting 8,7 W Metallic,

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Ontwerp eenvoudig scenario’s voor jouw dagelijkse routine of speciale activiteiten door de helderheid, kleurtemperatuur (2.500-6.500 K) en kleuren aan te passen – met 16.000.000 tinten om uit te kiezen.

Beheer de verlichting binnen handbereik om op elk moment de perfecte sfeer in jouw huis te creëren.

Jow favoriete verlichting gevonden om films te kijken? Sla het op als een instelling die je eenvoudig kunt selecteren voor toekomstige filmavonden.

Maak regelmatige schema’s en telplanningen om aan en uit te gaan met de helderheid die je instelt. Met de modi Zonsopgang en Zonsondergang wordt het licht automatisch geactiveerd.

Werkt met Amazon Alexa en Google Assistant om je handen vrij te hebben. Zeg gewoon “Alexa, zet het licht aan” of “Hey Google, dim mijn slaapkamerverlichting”.

Met L5350E en de Tapo app hoef je maar één keer op jouw smartphone te tikken, dan staat alles aan. Hoe laat je ook thuiskomt, Tapo is er altijd. Welkom thuis!

De Away Mode schakelt jouw verlichting met willekeurige intervallen aan en uit, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is en iedereen met kwade bedoelingen wordt afgeschrikt.

Sluit de L530E Light aan op jouw Wi-Fi-thuisnetwerk en je bent klaar. Geen extra hubs of andere apparaten nodig.

Dankzij geavanceerde technologie verbruikt de Tapo L530 minder energie dan normale LED-lampen: slechts 8,7 W voor 806 lm (60 W equivalent).

Met de Tapo app heb je volledige controle in de palm van jouw hand. Tapo’s steeds groeiende ecosysteem maakt jouw huis echt slim.

Volg de stap-voor-stap handleiding om de installatie in slechts enkele minuten te voltooien.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13