Webshop

Aqara Homekit Smart Home M2 HUB Zwart

55,95 incl. BTW

Aqara HM2-G01 centrale bedieningsunit smart home Draadloos Z

3 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

AQARA Hub M2 EU is een multi-protocol gateway die de compatibiliteit van AQARA-apparaten garandeert met veel smart home-ecosystemen en spraakassistenten zoals Google Assistent, Apple HomeKit en Amazon Alexa, onder andere. Het stelt je in staat om infraroodapparaten te bedienen via lokale automatiseringen en spraak.

De gateway ondersteunt ZigBee 3.0, Ethernet, WiFi, Bluetooth 5.0 BLE en IR-apparaten. Met repeater-apparaten (slimme stekker, wandcontactdoos) kun je tot 128 AQARA ZigBee-apparaten op de hub aansluiten. AQARA Hub M2 EU is uitgerust met een 2×2 MIMO Wi-Fi-antenne die uitstekende connectiviteit biedt voor tientallen sensoren en controllers. Het apparaat ondersteunt ook een bedrade RJ-45 Ethernetverbinding.

ZigBee 3.0 is ook gecombineerd met Bluetooth Low Energy en een Wi-Fi b/g/n transceiver om maximale connectiviteit te ondersteunen in lokale automatisering. En we kunnen de Micro-USB-poort vanuit een gewoon USB-stopcontact of smartphone-oplader van stroom voorzien.

De gateway ondersteunt het volledige scala aan AQARA-sensoren, waardoor een abonnement overbodig is. De infraroodcontroller stelt je in staat om meerdere apparaten zoals een tv of airconditioner exclusief te bedienen.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13