Webshop

be quiet! Straight Power 11 power supply unit 750 W 20+4 pin ATX ATX Zwart

141,69 incl. BTW

PSU be quiet! Straight Power 11 power 750W 20+4 pin ATX

3 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De BN283 be quiet! Straight Power 11 voeding is een krachtige en betrouwbare keuze voor je PC. Met een totaal vermogen van 750 W en een piekvermogen van 820 W, levert deze voeding stabiele en efficiënte energie om aan de eisen van je high-performance systeem te voldoen.

Deze voeding is uitgerust met een 20+4 pin ATX moederbord power connector, met een kabel van 60 cm lengte, zodat je flexibele opties hebt bij het aansluiten op je moederbord. De 550 mm lange SATA-stroomkabels bieden ruimte voor meerdere opslagapparaten, waardoor je gemakkelijk je harde schijven en SSD’s kunt aansluiten.

De be quiet! Straight Power 11 voeding heeft een 80 PLUS Gold certificering, wat betekent dat hij zeer efficiënt is en weinig warmte produceert. Dit zorgt voor een betere prestatie en een lager energieverbruik, wat resulteert in een lagere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk.

De voeding heeft een strak zwart ontwerp dat naadloos past bij elke PC-behuizing. Met een ventilatordiameter van 13,5 cm en één ventilator, zorgt de voeding voor een optimale koeling en stille werking, zelfs tijdens zware belastingen.

Met een breedte van 150 mm, een diepte van 170 mm en een hoogte van 86 mm, heeft de voeding een compact formaat dat geschikt is voor verschillende PC-formfactors. Hij is ontworpen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden, en wordt ondersteund door de bekende kwaliteit van be quiet!, een vertrouwd merk op het gebied van voedingen.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13