Webshop

ASUS TUF Gaming TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti 12 GB GDDR6X

1.067,79 incl. BTW

VGA ASUS TUF Gaming NVIDIA RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X OC

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti is een krachtige grafische kaart ontworpen voor gamers die topprestaties eisen. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde technologieën, levert deze grafische kaart een meeslepende game-ervaring en uitstekende grafische prestaties.

De RTX 4070 Ti is uitgerust met 12 GB GDDR6X geheugen, wat zorgt voor razendsnelle gegevensoverdracht en vloeiende gameplay, zelfs bij de meest veeleisende games en grafische toepassingen. Met ondersteuning voor ray tracing, DLSS (Deep Learning Super Sampling) en andere geavanceerde NVIDIA technologieën, levert de RTX 4070 Ti levensechte graphics, realistische belichting en verbluffende visuele effecten voor een meeslepende en realistische game-ervaring.

De TUF Gaming-uitvoering van de RTX 4070 Ti wordt geleverd met een stevige constructie en hoogwaardige componenten om te zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Het TUF-koelsysteem met drie ventilatoren zorgt voor efficiënte koeling en helpt de temperatuur van de grafische kaart laag te houden, waardoor de prestaties stabiel blijven en de levensduur van de kaart wordt verlengd.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13