Webshop

MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 moederbord Intel Z690 ATX

217,35 incl. BTW

MB MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 Intel Z690 ATX

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De MSI PRO Z690-A is een krachtig ATX-moederbord dat ontworpen is voor de nieuwste generatie Intel-processors. Met ondersteuning voor verschillende Intel-processors, waaronder Intel® Celeron®, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7, Intel® Core™ i9, en Intel® Pentium® Gold, biedt dit moederbord een solide basis voor high-performance computersystemen. Het moederbord heeft een LGA 1700-socket, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding met de processor.

Dit moederbord ondersteunt DDR4-SDRAM geheugentypes en heeft een maximum intern geheugen van 128 GB, verdeeld over DIMM-geheugenslots. Hierdoor kun je genieten van snelle en responsieve systeemprestaties, zelfs bij intensieve taken zoals gaming, videobewerking en multitasking.

Voor opslag biedt de MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 diverse opties. Het moederbord heeft ondersteuning voor M.2- en SATA III-opslagstationinterfaces, waardoor je kunt profiteren van hoge overdrachtssnelheden en flexibiliteit bij het kiezen van opslagdrives, zoals HDD’s en SSD’s. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte gegevensoverdracht en opslagmogelijkheden voor je besturingssysteem, programma’s en bestanden.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13