Webshop

ASUS ROG STRIX B550-A GAMING AMD B550 ATX

151,29 incl. BTW

MB ASUS ROG STRIX B550-A GAMING AMD B550 ATX

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De ROG Strix B550 Gaming-serie moederborden, ontworpen voor degenen die het maximale uit hun bouw willen halen, bieden een feature-set die doorgaans te vinden is in de duurdere ROG Strix X570 Gaming-serie, inclusief de nieuwste PCIe® 4.0-connectiviteit. De ROG Strix B550-A Gaming biedt robuuste stroomvoorziening en effectieve koeling en is goed uitgerust om 3e generatie AMD Ryzen™ CPU’s aan te kunnen. Als extra bonus worden de uitstekende prestaties aangevuld met een prachtige zilver-witte afwerking en een op cyberpunk geïnspireerde esthetiek die zorgt voor een opvallende look.

De ROG Strix B550-A Gaming is PCIe® 4.0-ready en biedt de nieuwste connectiviteitsopties voor supersoepele netwerken en razendsnelle bestandsoverdrachten. Audioverbeteringen geven je een enorm voordeel, zodat je de subtielste signalen kunt oppikken voor een volledig meeslepende game-ervaring.

De ROG Strix B550-A Gaming biedt robuuste stroomvoorziening om de Ryzen cores van brandstof te voorzien, uitgebreide koeling en ondersteuning voor sneller geheugen – dus hij heeft alles wat je nodig hebt om jouw build te voorzien van high-performance componenten voor het spelen in de grote competities.

De ROG Strix B550-serie is voorzien van de meest uitgebreide koelingsopties ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

Om AMD’s nieuwste CPU’s onbeperkte toegang tot geheugenbandbreedte te bieden, is de moederbordtracéroutering opnieuw uitgedacht met de ROG Strix B550-A Gaming. Geïntegreerde OptiMem II technologie brengt zorgvuldig geheugensignaalroutes over PCB-lagen in kaart om vias te verminderen, en voegt ook afschermingszones toe die crosstalk aanzienlijk verminderen. Om de overklokmogelijkheden voor volledig gestapelde geheugenconfiguraties verder te verbeteren, zorgt een sterk aangepaste Daisy Chain lay-out voor op de tijd afgestemde signalering.

Gepatenteerd I/O-schild is afgewerkt in strak matzwart en wordt voorgemonteerd geleverd, zodat het gemakkelijk op het moederbord te installeren is.

Het gerenommeerde ROG UEFI (BIOS) biedt alles wat u nodig heeft om jouw rig te configureren, tweaken en tunen. Het biedt intelligent vereenvoudigde opties voor nieuwkomers in PC DIY, maar ook uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.

 

*3 jaar via fabrikant

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13