Webshop

ASUS PROART B760-CREATOR Intel B760 LGA 1700 ATX

234,35 incl. BTW

MB ASUS PROART B760-CREATOR Intel B760 LGA 1700 ATX

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Betreed de wereld van ongeëvenaarde creativiteit en prestaties met het ASUS PROART B760-CREATOR moederbord. Dit krachtige moederbord, ontworpen voor Intel-processors, biedt een solide basis voor jouw creatieve en professionele projecten.

Met compatibiliteit voor Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7 en nog veel meer, biedt dit moederbord een breed scala aan processoropties om aan jouw eisen te voldoen. De LGA 1700-processorsocket zorgt ervoor dat je klaar bent voor de nieuwste generatie Intel-processors.

Dit moederbord ondersteunt DDR5-SDRAM-geheugen en biedt een indrukwekkende maximale interne geheugencapaciteit van 128 GB via DIMM-geheugenslots. Of je nu aan multimedia-content werkt, 3D-rendering uitvoert of complexe grafische ontwerpprojecten onderneemt, er is voldoende geheugenruimte beschikbaar om soepel te werken.

Het ASUS PROART B760-CREATOR moederbord biedt verschillende opslagmogelijkheden, inclusief ondersteuning voor M.2 en SATA III-opslagstationinterfaces. Hierdoor kun je kiezen tussen HDD’s en SSD’s en zelfs RAID-configuraties (0, 1, 5, 10) instellen voor maximale gegevensbescherming en prestaties.

Met een 2.5 Gigabit Ethernet-interface ben je verzekerd van ultrasnelle netwerkverbindingen voor het uploaden en delen van jouw creatieve projecten en bestanden.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13