Webshop

ASUS PRIME H610M-A D4-CSM Intel H610 LGA 1700 micro ATX

110,25 incl. BTW

MB ASUS PRIME H610M-A D4-CSM Intel H610 LGA 1700 micro ATX

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

ASUS Prime-serie moederborden zijn vakkundig ontworpen om het volledige potentieel van 12e generatie Intel-processoren te ontketenen. Met een robuust stroomontwerp, uitgebreide koeloplossingen en intelligente tuning-opties, biedt de Prime H610 gebruikers en PC-bouwers een reeks prestatie tuning-opties via intuïtieve software en firmware-functies.

Ontworpen om IT-personeel te helpen bij het bewaken en beheren van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken, en inventariscontrole op meerdere locaties op afstand te vergemakkelijken

Stelt IT-personeel in staat om automatische updates van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma’s te plannen voor specifieke of alle apparaten op daluren, waardoor de stabiliteit van het systeem en de operationele flexibiliteit van IT worden verbeterd

Beveilig de configuratie van endpoints, de toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen door hen in staat te stellen regels voor groepering op afzonderlijke apparaten te maken.

De Energy Processing Unit (EPU) optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert energiebesparingen met Away-modus – een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door ongebruikte I/O-controllers uit te schakelen.

Prime 600 Serie moederborden bieden uitgebreide controle over systeemventilatoren, via de meegeleverde Fan Xpert 2+ software. Auto-Tuning modus configureert alle parameters op intelligente wijze met een enkele klik.

De Digi+ spanningsregelaarmodule (VRM) biedt real-time controle over voltage-drop, automatisch schakelen van frequentie en energie-efficiëntie-instellingen. Hiermee kun je ook de CPU fijnafstellen voor ultieme stabiliteit en prestaties.

Het gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat je nodig hebt om jouw systeem te configureren, tweaken en tunen.

De EZ-modus geeft belangrijke instellingen en statistieken weer en biedt ook geleide wizards, functionaliteit voor slepen en neerzetten en toepassing van belangrijke instellingen met één klik – dit alles om je te helpen jouw installatie in een mum van tijd bedrijfsklaar te maken.

Processorfabrikant: Intel, Processor socket: LGA 1700, Compatibele processors: Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7, Intel® Core™ i9, Intel® Pentium®. Ondersteunde geheugen types: DDR4-SDRAM, LPDDR3-SDRAM, Maximum intern geheugen: 64 GB, Geheugen slots type: DIMM. Ondersteunde opslagstationinterfaces: M.2, SATA III, Ondersteunde types opslag-drives: HDD & SSD. Ethernet interface type: Gigabit Ethernet. Component voor: PC, Moederbord form factor: micro ATX.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13