Webshop

Seagate Barracuda ST4000LM024 interne harde schijf 2.5″ 4000 GB SATA III

143,85 incl. BTW

HDD Seagate Barracuda 4TB 2.5inch 5400RPM

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Haal het meeste uit jouw opslag met BarraCuda harde schijven. Van computers vol met foto’s en herinneringen tot gaming-pc’s die meer speelruimte nodig hebben – BarraCuda groeit met je mee.

Ervaar de hoogste capaciteit en de dunste 2,5-inch harde schijf die je ooit hebt gezien. Met een enorme opslag van 4 TB voor al jouw toepassings- en gegevensbehoeften, op een schijf met een dunne behuizing van 7 mm, waarmee je systemen heel eenvoudig kunt upgraden.

Alle harde schijven in de BarraCuda-serie zijn uitgevoerd met Multi-Tier Caching Technology (MTC). Dankzij MTC levert jouw pc betere prestaties, zodat je toepassingen en bestanden sneller dan ooit tevoren kunt laden. Door de toepassing van intelligente lagen van NAND-flash, DRAM en mediacachingtechnologieën worden gegevensstromen geoptimaliseerd en levert BarraCuda betere lees- en schrijfprestaties.

– Ervaring: Al meer dan 20 jaar produceert Seagate de zeer betrouwbare harde schijven van BarraCuda
– BarraCuda: De betrouwbaarheid van de schijven van Seagate spreekt voor zich, en de BarraCuda-serie wordt vaak geprezen in toonaangevende tijdschriften en door klanten

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13