Webshop

Inter-Tech K-17 Processor Koeler 9,2 cm Aluminium, Zwart

47,85 incl. BTW

Inter-Tech K-17 CPU cooler 9,2 cm Aluminium/Zw. LGA1200

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De Inter-Tech K-17 is een krachtige processor koeler die zorgt voor effectieve koeling en optimale prestaties van je systeem. Deze koeler is speciaal ontworpen om de hitte van je processor efficiënt af te voeren, waardoor de temperatuur laag blijft en je systeem stabiel blijft draaien, zelfs tijdens zware belasting.

De koeler heeft een ventilator met een diameter van 9,2 cm, die kan draaien met een snelheid van maximaal 2500 RPM. Hierdoor wordt een maximale luchtstroom van 43,36 cfm gegenereerd, wat helpt om warmte snel af te voeren en je processor koel te houden. Of je nu intensieve games speelt of complexe taken uitvoert, deze koeler biedt de benodigde koeling om optimale prestaties te leveren.

Ondanks de krachtige prestaties blijft de Inter-Tech K-17 koeler verrassend stil. Bij lage snelheid bedraagt het geluidsniveau slechts 17 dB, waardoor je ongestoord kunt werken of genieten van je multimedia-ervaring. Zelfs bij hoge snelheid is het geluidsniveau beperkt tot 31,92 dB, wat zorgt voor een rustige werkomgeving zonder storend lawaai van de koeler.

 

*2 jaar via fabrikant

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13