Webshop

Corsair iCUE H150i Elite Processor Alles-in-één vloeistofkoeler 12 cm Zwart

280,69 incl. BTW

Corsair iCUE H150i Elite Processor Alles-in-één vloeistofkoe

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De pompkop van de ELITE CAPELLIX koeler bevat 33 ultraheldere CAPELLIX RGB LED’s, samen met zijn RGB ventilatoren. Wanneer je krachtige, geluidsarme koeling toevoegt aan de mix, ziet je systeem er geweldig uit en zal het nog beter werken.

Een optimaal ontwerp van de koude plaat en een stapel vinnen met een hoge dichtheid van 128 micro-vinnen per inch zorgen voor een zeer efficiënte koeling bij alle belastingen.

Levert een debiet tot 0,82 l/min en genereert minder dan 20 dBA, voor extreme koeling met weinig geluid.

Elke ELITE CAPELLIX CPU-koeler bevat twee afzonderlijke pompkappen. De voorgeïnstalleerde pompkap is stijlvol, glanzend zwart, terwijl de andere pompkap transparanter is om je CAPELLIX LED’s te laten doorschijnen.

Gebruik de kracht van iCUE met de meegeleverde iCUE Commander CORE om de ventilatorsnelheid en RGB-verlichting te regelen voor de meegeleverde ML RGB-ventilatoren, met de mogelijkheid om extra CORSAIR RGB-ventilatoren te regelen, tot een totaal van zes.

Pas ventilator- en pompsnelheden aan, controleer en synchroniseer de RGB-verlichting van je koeler met alle iCUE-compatibele apparaten, en monitor CPU- en koelvloeistoftemperaturen, allemaal via één intuïtieve interface

CORSAIR ML RGB Series PWM-ventilatoren leveren een krachtige luchtstroom voor extreme CPU-koelprestaties, met acht RGB LED’s per ventilator.

Zero RPM koelprofielen in de CORSAIR iCUE software zorgen ervoor dat de ventilatoren volledig stoppen bij lage temperaturen, waardoor het geluid van de ventilator wordt geëlimineerd.

240mm (H100i) voor grote compatibiliteit, 360mm (H150i) voor hoge koelprestaties, en 280mm (H115i) voor een geweldige mix van beide.

Modulaire, gereedschapsloze montagebeugel voor snelle en pijnloze installatie op alle moderne Intel- en AMD-sockets.

diameter: 12 cm, Maximum luchtstroom: 75 cfm.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13