Webshop

Crucial CT32G48C40U5 geheugenmodule 32 GB 1 x 32 GB DDR5 4800 MHz ECC

120,85 incl. BTW

MEM Crucial 32GB DDR5 4800 MHz ECC DIMM

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Deze Crucial geheugenmodule is ontworpen om superieure prestaties en betrouwbaarheid te leveren voor pc’s en servers die intensieve taken en veeleisende applicaties vereisen. Met een indrukwekkende capaciteit van 32 GB en DDR5-technologie biedt deze module een uitzonderlijke geheugenoplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Met een intern geheugen van 32 GB beschik je over ruime geheugencapaciteit om te voldoen aan de eisen van zware multitasking, grafisch ontwerp, gegevensanalyse en geavanceerde computertaken. Of je nu bezig bent met het bewerken van video’s, het uitvoeren van complexe simulaties of het creëren van meeslepende virtual reality-ervaringen, deze geheugenmodule zorgt voor een soepele en responsieve werking van je systeem.

Deze geheugenmodule biedt een kloksnelheid van 4800 MHz, waardoor snelle gegevensoverdracht en optimale prestaties mogelijk zijn. Dit maakt het ideaal voor taken die hoge geheugensnelheden vereisen, zoals 3D-rendering, gamen op hoog niveau en gegevensintensieve berekeningen.

 

*limited lifetime warranty via Fabrikant

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13