Webshop

Crucial CT2K8G48C40S5 geheugenmodule 16 GB 2 x 8 GB DDR5 4800 MHz

76,89 incl. BTW

MEM Crucial 16 GB 2 x 8 GB DDR5 4800 MHz

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Crucial DDR5 Laptopgeheugen kan je computer 50% sneller gegevens laten overdragen dan DDR4 bij de lancering, wat resulteert in kortere laadtijden, bestandsoverdrachten, downloads, vertragingstijd en verbeterde vernieuwingsfrequenties. Dankzij de hogere busefficiëntie is DDR5-technologie niet alleen sneller dan de vorige generatie, maar ook beter.

Crucial DDR5 biedt bij de introductie 50% hogere snelheden dan DDR4, waardoor laptopgebruikers direct uit de doos extreme prestaties kunnen leveren. Nog indrukwekkender is dat Crucial DDR5 Laptopgeheugen is geoptimaliseerd voor betere prestaties en multitasking, niet alleen tijdens het testen, maar ook in echte omstandigheden. Meer browsertabbladen openen en schakelen tussen apps voelt nu responsiever dan ooit.

Significante verbeteringen aan de DDR5 kanaalarchitectuur helpen je om meer werk gedaan te krijgen in minder tijd. Met bijna 2x de bandbreedte van DDR4, mogelijk gemaakt door hogere snelheden, langere burst-lengtes, twee keer zoveel banken en bankgroepen, twee 32-bits kanalen en verbeterde verversingsschema’s, presteert Crucial DDR5 nog steeds beter dan DDR4 met hogere latency-cijfers.

Voor verbeterde efficiëntie en stabiliteit introduceert Crucial DDR5 on-module spanningsregeling met een power management integrated circuit (PMIC), wat bij oudere geheugentechnologieën op het moederbord zat. Dit resulteert in verbeterde signalering en schonere stroomregeling voor de modules (SODIMM’s). Bovendien is DDR5’s bedrijfsspanning op de module slechts 1,1V vergeleken met DDR4’s 1,2V.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13