Webshop

Corsair Vengeance CMK32GX5M2B5600C36 geheugenmodule 32 GB 2 x 16 GB DDR5 5600 MHz

155,71 incl. BTW

MEM Corsair Vengeance 32GB 2x16GB Kit DDR5 5600 MHz

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Deze Corsair Vengeance geheugenmodule is een krachtige en betrouwbare keuze voor het verbeteren van de prestaties van je pc of server. Met een indrukwekkende capaciteit van 32 GB en DDR5-technologie levert deze module ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid voor veeleisende taken en applicaties.

Met 32 GB intern geheugen heb je ruime capaciteit om te voldoen aan de eisen van multitasking, grafisch ontwerp, videobewerking en andere geheugenintensieve taken. Of je nu werkt met complexe 3D-modellen, zware virtual reality-toepassingen of intensieve gaming, deze geheugenmodule zorgt voor een soepele en responsieve systeemervaring.

Met een kloksnelheid van 5600 MHz biedt deze geheugenmodule een ongeëvenaarde gegevensoverdrachtssnelheid, waardoor je kunt genieten van ultrasnelle laadtijden, vloeiende multitasking en snelle reactietijden. Hierdoor kun je zonder vertraging werken met grote bestanden, veeleisende software en intensieve games.

Deze geheugenmodule wordt geleverd in een set van 2 x 16 GB modules, waardoor je kunt profiteren van de voordelen van dual-channel geheugenconfiguratie. Dit zorgt voor een verbeterde gegevensoverdracht en systeemprestaties, wat resulteert in een soepelere werking van je systeem.

 

*limited lifetime warranty via Fabrikant

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13