Webshop

Cooler Master MasterBox MB311L Mini Tower Zwart

66,95 incl. BTW

Case CoolerMaster MasterBox MB311L MiniTower mATX Black

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Versnellen, afkoelen

Voor energievretende mATX builds
De MasterBox MB311L is een Micro-ATX airflow PC case gemaakt om te bouwen met de nieuwste gaming hardware en klaar voor toekomstige upgrades. De gevel van het frontpaneel is volledig gemaakt van Fine Mesh, geplaatst tussen twee honingraat openingen aan weerszijden om de luchtstroom te maximaliseren. Omdat het draaien van de nieuwste games, soepel, betekent dat de nieuwste hardware efficiënt gekoeld blijft, biedt ventilatie op het bovenpaneel de mogelijkheid om nog meer koelhardware toe te voegen – als er niets is gemonteerd, fungeert het bovenpaneel als passieve ventilatie.

De interne lay-out is ontworpen voor een hoge compatibiliteit voor de nieuwste gaming hardware, terwijl ook rekening wordt gehouden met toekomstige upgrades. Volgens de principes van de bekroonde MB-serie wordt veelzijdigheid gecombineerd met presentatie om ervoor te zorgen dat elk gaming systeem dat in de MasterBox MB311L wordt gebouwd er net zo goed uitziet als dat het presteert.

Fijnmazig voorpaneel
Mesh ventilatie en upgrade mogelijkheden zorgen ervoor dat de nieuwste gaming systemen efficiënt gekoeld kunnen worden.

Mesh Inlaten
Grote gaasinlaten overspannen elke kant van het voorpaneel om extra luchtstroom naar het systeem te leveren.

Geoptimaliseerde luchtstroom
De luchtstroom wordt geoptimaliseerd door een samenwerking tussen het Fine Mesh voorpaneel, extra gaasinlaten, ventilatie op het bovenpaneel en de uitlaat aan de achterkant.

Zijpaneel van gehard glas
Hardware, custom-loop koeling, en de pure trots van de bouwer wordt getoond in een panoramisch zicht via een zijpaneel van gehard glas van rand tot rand.

Aanpasbare schijfkooi
De schijfkooi is (ver)verplaatsbaar en kan naar voren worden verschoven om plaats te maken voor een PSU, naar achteren om extra radiatorruimte te creëren, of zelfs helemaal worden verwijderd.

Veelzijdige koelopties
Ondersteuning voor in totaal zes 120mm ventilatoren en plaatsing van de radiator aan de voorkant, bovenkant en achterkant zorgen ervoor dat je niet hoeft in te leveren op prestaties.

Ruimte voor upgrades
Ondersteuning voor maximaal een 344mm grafische kaart, een 166mm CPU-koeler en maximaal een 325mm PSU in de lengte biedt ruimte voor upgrades om voorop te blijven lopen.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13