Webshop

Cooler Master HAF 500 Midi Tower Zwart

185,29 incl. BTW

Case Cooler Master HAF 500 Midi Tower Zwart

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Cooler Master’s klassieke HAF-serie maakt een terugkeer met de HAF 500. De HAF 500 is gebouwd voor een hoge luchtstroom en topprestaties en beschikt over iconische 200mm ARGB-ventilatoren. Het chassis is voorzien van een speciale GPU ventilator, instelbaar op verschillende GPU lengtes. Voldoende ruimte voor dubbele 360mm radiatoren aan de boven- en voorzijde biedt plaats aan de meest geavanceerde waterkoeling setups.

Gereedschapsloze zijpanelen en een verwijderbaar bovenpaneel vergemakkelijken de installatie van componenten zonder gedoe, zonder te hoeven worstelen met kleine ruimtes.

Het zijpaneel van gehard glas is beveiligd met pinnen voor eenvoudige verwijdering, waardoor snelle toegang tot de interne onderdelen mogelijk is zonder het gebruik van gereedschap. Een optionele schroef kan worden geïnstalleerd om het zijpaneel van gehard glas verder te beveiligen.

De in het I/O-paneel ingebouwde USB 3.2 Gen 2 Type C-poorten maken multifunctionele, gestroomlijnde gegevensoverdracht mogelijk.

Het bovenpaneel is volledig afneembaar voor een betere toegang tot de componenten tijdens de assemblage. Het gebruiksgemak vergemakkelijkt ook de montage van koeloplossingen zoals ventilatoren en radiatoren.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13