Webshop

Case Inter-Tech (E)ATX IT-3503 Airstream ARGB sync Glass

98,99 incl. BTW

Case Inter-Tech (E)ATX IT-3503 Airstream ARGB sync Glass

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De stijlvolle INTER-TECH AIRSTREAM (88881353) USB Type-C RGB gaming case biedt een veelzijdige oplossing voor het monteren van componenten. Het kwaliteitsvakmanschap geeft het een uitstraling van verfijning, terwijl het interieur talrijke functionaliteiten biedt voor eenvoudige montage. Het robuuste metalen frame zorgt voor een gevoel van onverwoestbaarheid en een lange levensduur van het apparaat. Het interieur biedt veel ruimte en maakt de installatie van verschillende koelsystemen mogelijk.

De IT-3503 Airstream biedt met zijn 200 mm ARGB ventilatoren een degelijke basis voor elke gaming PC en laat voldoende ruimte voor verdere upgrades. De verlichting wordt geregeld via de ingebouwde LED-schakelaar of via de 3-pins 5V RGB-connector op het moederbord.

Het zijpaneel van gehard glas biedt een goed zicht op de ingebouwde hardware en zorgt ervoor dat de verlichting kan worden aangepast aan jouw behoeften, die kunnen worden geregeld met de LED-schakelaar. Drie extra ventilatorcompartimenten aan de achterkant en bovenkant dragen bij tot een goed doordacht ventilatieconcept. Een aparte voedingstunnel bevat ook ruimte voor 3,5″ harde schijven. Stoffilters in de boven- en onderkant van de kast, die gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken zijn, houden de binnenkant van de kast stofvrij.

– Twee geïntegreerde 200mm ARGB fans aan de voorkant
– 1x USB Type C naar 20Pin Key A
– Zijpaneel van gehard glas
– 3pin RGB header connector voor 5V RGB moederbord controle

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13