Webshop

be quiet! Dark Base 700 Midi Tower Zwart

279,55 incl. BTW

Case be quiet! Dark Base 700 Midi Tower Zwart

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

be quiet! Dark Base 700 midi-tower case biedt ongeëvenaarde flexibiliteit met onovertroffen koelings- en stilte-eigenschappen. Talrijke aanpassingsmogelijkheden voor componenten en kabellay-out, verlichting en koeling maken van elke PC een uniek exemplaar.

De moederbordlade kan naast het linkerpaneel worden geïnstalleerd in een omgekeerde lay-out met een aangepaste luchtstroom. Hij is ook verwijderbaar voor gebruik als werktafel.

Zeer flexibele installatiemogelijkheden dankzij drie herpositioneerbare enkele HDD-sleuven. Je hebt zeven mogelijkheden om de HDD’s te installeren, waarvan er twee zijn verborgen achter de PSU-sleuf. De praktische sleufafdekkingen dienen om ongebruikte HDD-sleuven te verbergen en het binnenwerk netjes te houden.

De twee vrijwel onhoorbare Silent Wings 3 140mm PWM-ventilatoren zijn uitgerust met een soepel lopende 6-pole motor, duurzame vloeistofdynamische lagers en een voor de luchtstroom geoptimaliseerd ventilatorblad. Het frame heeft trechtervormige luchtinlaten die een hoge luchtdruk genereren. Wanneer de ventilatoren op de prestatiemodus zijn ingesteld, kunnen ze een indrukwekkende 1600 rpm halen.

De zes PWM-ventilatoraansluitingen zijn verdeeld over twee rails, en elke rail kan worden omgeschakeld tussen de Stilte- en de Prestatiemodus. Dit maakt het mogelijk om twee koelzones te creëren die kunnen worden geregeld met alleen de schakelaar op het voorpaneel. Als je wilt dat alle ventilatoren op dezelfde snelheid draaien, kun je beide kanalen in dezelfde modus zetten.

De Dark Base 700 creëert een effectieve luchtstroom met geluidgedempte ventilatieopeningen die kunnen worden opgevoerd door maximaal zeven extra ventilatoren. Er zijn ook drie ruimtes voorzien voor waterkoelers tot 360mm. Een slimme functie is de afneembare bovenste beugel waarop je radiatoren en ventilatoren kunt installeren voordat je ze als een complete eenheid in de kast monteert.

De PSU omhulsel biedt je een verscheidenheid aan oplossingen – niet alleen om de PSU te verbergen en het systeem netjes en opgeruimd te houden. De afdekplaten zijn afzonderlijk verwijderbaar, waardoor het mogelijk is om ventilatoren te installeren aan de onderkant van de kast of de bovenkant van de PSU omhulsel en genoeg ruimte over te laten voor een radiator aan de voorkant.

De I/O-poort aan de voorkant biedt je een aantal handige functies voor uw high-end pc. Een aansluiting van USB 3.1 Type C Gen 2 wordt ondersteund. De dual rail PWM-ventilatorregelaar wordt aangestuurd door de schuifregelaar op het voorpaneel, met vier mogelijke instellingen om de snelheid van uw ventilatoren te bepalen. Hij kan worden ingesteld op PWM hub of werken in een handmatige 3-staps modus. Er is ook een schakelaar op het frontpaneel om de buiten-LED’s te bedienen.

Vermogenstoevoer locatie: Bodem, Ondersteunde vormfactoren stroomvoorziening: ATX. Aantal geïntstalleerde ventilators voorkant: 1x 140 mm, Voorste ventilators ondersteunende diameters: 120,140 mm, Geïnstalleerde ventilators achterkant: 1x 140 mm. Ondersteunde HDD-groottes: 2.5,3.5″. Breedte: 241 mm, Diepte: 544 mm, Hoogte: 519 mm

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13