Webshop

be quiet! BG034 computerbehuizing Tower Zwart

114,39 incl. BTW

Case be quiet! Pure Base 500 Tower Zwart ATX (Silent)

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De be quiet! Pure Base 500 Zwart combineert stille en flexibele eigenschappen in een compact en doordacht ontwerp.

De standaard topcover vervolledigt het ontwerp van de Pure Base 500 optisch perfect. Een aangebrachte dempingsmat ondersteunt een stille werking. Het is de perfecte keuze voor alle luchtgekoelde systemen en standaard stille PC-configuraties. Sterke magneten zorgen voor een veilige bevestiging van de topcover.

Voor iedereen die veel waarde hecht aan maximale prestaties en watergekoelde systemen, is de extreem luchtdoorlatende topcover de juiste keuze. Het is gemaakt van lichtgeweven materiaal dat een optimale luchtstroom mogelijk maakt.

Twee voorgeïnstalleerde Pure Wings 2 ventilatoren met luchtstroom-geoptimaliseerde ventilatorbladen zorgen voor een perfecte luchtstroom en solide koeling. Ondanks het compacte ontwerp zorgen de twee 140mm ventilatoren voor een stille werking. Optioneel kunnen er nog drie extra 140mm ventilatoren worden geïnstalleerd.

De voorkant, zijpanelen en de standaard topcover zijn voorzien van dempingsmatten en bieden maximale stabiliteit en geluidsreducerende eigenschappen. De stofilters aan de voorkant en onderkant kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging.

De Pure Base 500 biedt een ruime binnenkant om high-end grafische kaarten en koelers tot 190mm hoog te installeren. Ventilatoren of radiatoren tot 360mm kunnen eenvoudig aan de voorkant worden geïnstalleerd. De bovenkant biedt plaats voor ventilatoren en radiatoren tot 240mm.

De Pure Base 500 biedt tal van mogelijkheden om tot vijf SSD’s te installeren. Twee SSD’s kunnen zichtbaar in de binnenkant worden gemonteerd. Dankzij het doordachte kabelbeheer kunnen ongewenste kabels eenvoudig worden verborgen.

De PSU-cover verbergt niet alleen de voeding en kabels, maar bevat ook een dubbele HDD-kooi. Door de ontkoppelde installatie worden trillingen verminderd en wordt een stille werking ondersteund. Om een 360mm radiator aan de voorkant te installeren, kan de dubbele HDD-kooi worden verplaatst. De voeding kan gebruiksvriendelijk vanaf de achterkant van de behuizing worden geïnstalleerd.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13