Webshop

Antec VSK2000-U3 Desktop Zwart

55,15 incl. BTW

Case Antec VSK 2000-U3 Black / HTPC micro-ATX mini-ITX

20 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Slanke desktopbehuizing

De VSK2000-U3 Slim Desktop Case is opvallend sterk voor zijn bescheiden formaat, waardoor het de perfecte case is voor System Integrators. De behuizing is voorzien van een ODD/HDD-behuizing zonder gereedschap en kan snel en met minimale inspanning worden geïnstalleerd. De meegeleverde basis maakt verticale installatie van de VSK2000-U3 mogelijk, ideaal om ruimte te besparen op uw bureau. Dit bescheiden chassis ondersteunt zowel een Micro ATX als een Mini ATX form factor moederbord. TFX PSU form factor vereist.

Ruimtebespaarder

Met een laag profiel en slanke vormgeving past de VSK2000-U3 naadloos in elke omgeving als stille PC, veelzijdige Home Theater PC of krachtig werkstation.

Snelle ontgrendeling

Met de quick release knop op het paneel kan de gebruiker het chassis gemakkelijk openen. Je drukt gewoon op de ontgrendelingsknop en duwt het paneel terug naar achteren, het schuift er zo uit. Dit is erg handig voor het upgraden van hardware en onderhoud.

Gereedschapsloze installatie

Het ODD/HDD-behuizingssysteem zonder gereedschap zorgt voor een snelle installatie met minimale inspanning. Druk gewoon op de knop voor snelle ontgrendeling, til de basis op en krijg gemakkelijk toegang tot zowel het ODD- als het HDD-compartiment. En om de installatie zonder gereedschap verder uit te breiden, schuif je de drives er gewoon in zonder extra schroeven te gebruiken.

Flexibiliteit

Met de meegeleverde voetsteun kan de VSK2000-U3 verticaal worden geïnstalleerd, perfect om ruimte te besparen op jouw bureau.

 

*3 jaar via fabrikant

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13