Webshop

ARCTIC Liquid Freezer II 360 water & freon koeler

104,75 incl. BTW

ARCTIC Liquid Freezer II 360 Processor

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Duik in het tijdperk van verkoeling met de ARCTIC Liquid Freezer II 360 – jouw ultieme metgezel voor overklokte prestaties en ijzige koelkracht!

Speciaal ontworpen voor processors, deze vloeibare koeloplossing tilt je systeem naar ongekende hoogten. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 24,5 dB blijft je rig fluisterstil, zelfs onder druk.

Aangedreven door de geavanceerde Fluid Dynamic Bearing (FDB) technologie, zorgt de ARCTIC Liquid Freezer II 360 voor betrouwbare en stille werking. De pomp verbruikt slechts 0,5 W, terwijl de VRM-ventilator krachtig bijdraagt met 2,7 W. Met een fan voltage van 12 V is deze koeloplossing klaar voor elke uitdaging.

Intern geplaatst en vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals een aluminium radiator en een koperen basisplaat, biedt deze koeler niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook duurzaamheid. Met een gewicht van 1,69 kg voegt het minimale massa toe aan je systeem, terwijl de 12 cm ventilator met afmetingen van 120 x 25 x 120 mm de perfecte balans vindt tussen kracht en compactheid.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13