Webshop

Sharkoon RUSH ER3 Headset Bedraad Hoofdband Gamen Zwart, Blauw, Wit

20,40 incl. BTW

HS Sharkoon RUSH ER3 Headset Zwart, Blauw, Wit

1 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De RUSH ER3 heeft alles wat je nodig hebt voor voice chats en tactisch overleg met de rest van het team. Hij kan gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste hoofdmaat, en dankzij de zachte circumaural padding en gedempte hoofdband is comfortabel dragen gegarandeerd, zelfs na urenlang gebruik.

Om zelfs tijdens de hectische actie van een uitdagend spel een soepele communicatie te garanderen, heeft Sharkoon de microfoon van de RUSH ER3 bijzonder flexibel en gemakkelijk instelbaar ontworpen. Dit wordt aangevuld met de betrouwbare 40 mm drivers die het juiste geluid leveren. Het volume en de demping van de microfoon kunnen eenvoudig met één druk op de knop worden geregeld via de in de headsetkabel geïntegreerde inline controller.

De RUSH ER3 kan worden aangesloten op alle gangbare PC’s via de twee vergulde 3,5 mm stereo jacks. De aansluitkabel is met 240 cm extra lang en om kabelbreuk te voorkomen voorzien van een antisliplaag. Gecombineerd met het zeer lichte gewicht van 223 g van de RUSH ER3 wordt bijna onbeperkte bewegingsvrijheid en onbezorgd speelplezier mogelijk gemaakt.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13