Webshop

Ewent EW3563 hoofdtelefoon/headset Hoofdband 3,5mm-connector Zwart

4,66 incl. BTW

Ewent Headset with mic basic

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De Ewent EW3563 hoofdtelefoon/headset is een stijlvolle en comfortabele hoofdband met een 3,5mm-connector voor het aansluiten op verschillende apparaten. Of je nu naar muziek luistert, een film kijkt of aan het gamen bent, deze hoofdtelefoon levert uitstekende prestaties en een geweldige geluidskwaliteit.

Deze hoofdtelefoon is ontworpen voor maximaal comfort, met zachte oorkussens die omgevingsgeluiden blokkeren en het geluid verbeteren. Hierdoor kun je genieten van een meeslepende geluidservaring zonder afgeleid te worden door storende geluiden.

Met de geïntegreerde microfoon kun je ook gesprekken voeren of online gamen met vrienden en familie. De microfoon is gevoelig genoeg om je stem duidelijk op te pikken, terwijl omgevingsgeluiden worden geminimaliseerd voor een heldere en duidelijke communicatie.

Deze Ewent hoofdtelefoon/headset is compatibel met verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en desktops. Dankzij de 3,5mm-connector kun je deze hoofdtelefoon eenvoudig aansluiten op je apparaat en genieten van hoogwaardige audio- en communicatieprestaties.

 

*5 jaren via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13