Webshop

JBL FLIP 6 Draadloze stereoluidspreker Zwart 20 W

121,00 incl. BTW

JBL FLIP 6 Draadloze stereoluidspreker Zwart 20 W

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Beleef jouw avontuur met de krachtige JBL Flip 6. Deze draadloze stereoluidspreker met een 2-weg luidsprekersysteem levert indrukwekkend JBL Original Pro-geluid met uitzonderlijke helderheid. De geoptimaliseerde ovale driver, aparte tweeter en dubbele basradiatoren zorgen voor een groots geluid dat kristalhelder is.

De Flip 6 biedt een krachtig geluid met zijn 2-weg luidsprekersysteem, ontworpen voor luid, helder en krachtig geluid. De ovale woofer levert uitstekende lage frequenties en midrange, terwijl een aparte tweeter zorgt voor scherpe, heldere hoge frequenties. Dankzij de geoptimaliseerde dubbele passieve radiatoren geniet je van diepe bassen, fijn afgestemd met behulp van Harman’s geavanceerde algoritme.

Deze luidspreker is IP67 waterdicht en stofdicht, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen, zelfs naar het zwembad of het park. Met een batterijduur van 12 uur kun je feesten tot de zon ondergaat, waar de muziek je ook brengt. Gebruik PartyBoost om meerdere compatibele luidsprekers te koppelen en je feest naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij de JBL Portable app maximaliseer je jouw audiobeleving. Ontvang updates en productondersteuning direct vanaf je telefoon. Ontgrendel functies, versterk je audio en pas je bas aan voor totale controle over je geluid. De USB-C oplaadbeveiliging biedt gemoedsrust, waarbij een herinneringsgeluid je waarschuwt om de stekker uit het stopcontact te halen als water, zout of andere chemicaliën worden gedetecteerd.

Geniet draadloos van JBL Original Pro-geluid door tot 2 smartphones of tablets met de luidspreker te verbinden. Ervaar groots geluid met een gewaagd ontwerp en maak je klaar voor een onvergetelijke audio-ervaring.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13