Webshop

Samsung Odyssey G7 32” computer monitor 81,3 cm (32″) 3840 x 2160 Pixels 4K Ultra HD LED Zwart

721,75 incl. BTW

Samsung Odyssey G7 32inch 3840×2160 4K Ultra HD LED Zwart

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Ontdek verborgen details met verbluffende helderheid. Met vier keer de pixeldichtheid van FHD, kun je games levensecht en meeslepend ervaren. Het IPS-paneel biedt heldere kleuren en een brede kijkhoek van 178º voor scherpe gamesscènes vanuit bijna elke hoek.

Zelfs in donkere scènes zijn details duidelijk zichtbaar. DisplayHDR 400 zorgt voor veel contrast, diepe zwarttinten en helder wit, zodat je je tegenstanders goed kunt zien en zelfs verborgen objecten in het donker kunt vinden.

Versla je tegenstanders zelfs bij hoge snelheden. De 144 Hz verversingssnelheid elimineert vertragingen met vloeiende actie in Ultra High Definition-resolutie. Wees je tegenstanders altijd een stap voor – met een reactietijd van 1 ms en vloeiende beelden met verminderde ghosting.

Ervaar naadloze actie. De G-Sync compatibiliteit zorgt ervoor dat GPU en paneel gesynchroniseerd zijn om tearing, inputvertraging en ghosting te voorkomen. En snelle acties en complexe gamesscènes zijn stabiel en vrij van schokken met AMD FreeSync Premium Pro, zodat je snel kunt reageren.

Geniet van maximale flexibiliteit voor optimaal comfort: je monitor kan worden gekanteld, gedraaid en in hoogte versteld, zodat je je tegenstanders optimaal in het oog kunt houden.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13