Webshop

Samsung CR50 81,3 cm (32″) 1920 x 1080 Pixels Full HD Curved LED Grijs

251,55 incl. BTW

MON Samsung CR50 32inch Full-HD Curved VESA LED Grijs

11 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De Samsung CR50 is een indrukwekkende 32-inch (81,3 cm) Full HD LED-monitor in een stijlvolle grijze kleur. Met zijn slanke en moderne ontwerp past hij perfect in elke kantoor- of thuissetting.

Deze monitor is uitgerust met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, waardoor je kunt genieten van heldere en scherpe beelden met een uitstekende kleurweergave. Of je nu bezig bent met het bewerken van foto’s, het bekijken van video’s of het spelen van games, deze Samsung zorgt voor een meeslepende visuele ervaring.

De Samsung CR50 is niet zomaar een gewone monitor, maar een gebogen (curved) monitor die je kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Het 1800R gebogen scherm zorgt voor een natuurlijkere kijkhoek, waardoor je wordt omhuld door het beeld en een meeslepende kijkervaring krijgt. Of je nu aan het werk bent, aan het gamen bent of films kijkt, de gebogen vorm van deze monitor zorgt voor een comfortabele kijkervaring zonder vervorming van de beelden aan de randen.

De gebogen vorm van deze CR50 heeft ook praktische voordelen. Het vermindert vervelende reflecties en glares van lichtbronnen in de omgeving, waardoor je een betere concentratie en een helderder beeld hebt, zelfs in fel verlichte ruimtes. Bovendien zorgt de gebogen vorm voor een beter zicht op alle delen van het scherm zonder dat je je nek of ogen overmatig hoeft te belasten.

Deze monitor combineert dus niet alleen indrukwekkende beeldkwaliteit en handige functies, maar ook een gebogen ontwerp dat je kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn moderne uitstraling en superieure prestaties is deze curved monitor een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een verbeterde kijkervaring en meer comfort tijdens het werken, gamen of entertainment.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13